Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Po wypowiedzeniu posłuszeństwa nowej królowej magnat Kwaśniewski zwołuje pospolite ruszenie na Warszawę.
-Dziewka zwana przesz niektórych królową jest zdrajczynią (na rzecz Kozaków) i łamie prawa szlachty.
Kto w Boga wierzy na Warszawę!
Husaria oraz Dragoni w nieznanej jeszcze liczbie wyrusza na Mazowsze.
-Ja zdrajczynia? To właśnie pan zdradził Rzeczpospolitą swoim nieposłuszeństwem, i właśnie przez Liberum Veto te królestwo kiedyś upadnie!
Prusy Książęce i Rzeczpospolita Obojga Narodów
Oddziały dragonów i pancernych pod przywództwem Emilii Kettler-Sandomirskiej ruszają na Liw a później na Warszawę, nie akceptujemy naruszania demokracji szlacheckiej!
Oddziały Księżnej zawracają kierunkiem na Racibórz by zająć się obroną tego miejsca
2 400 husarzy i 3 600 huzarów ruszyło na Warszawę, by to Królową zdetronizować.
((Offtopic: Ludzie z północy szwedzi idą a z doły Siedmiogród i może ogarnijcie dupę i się pogódźcie bo ta detronizacja wyszła z mody. I ogar naprawdę jest ciekawy temat to się nim interesujcie! Jprdl jakie dzieci)
Ostatnio edytowany przez Ród Niederstein (2017-02-16 21:40:39)
Prusy Książęce i Rzeczpospolita Obojga Narodów
((Offtopic: Ludzie z północy szwedzi idą a z doły Siedmiogród i może ogarnijcie dupę i się pogódźcie bo ta detronizacja wyszła z mody. I ogar naprawdę jest ciekawy temat to się nim interesujcie! Jprdl jakie dzieci)
Sekcja techniczna: kliknąłem by usunąć post, a teraz go widzę nadal.
Sekcja gry: Istotnie, napisałem to nim przeczytałem o ataku Szwedów i Seklerów.
Wojska Kwachustanu oraz Mieszka zajmują województwo Mazowieckie,przyłączając je do włości Kwaśniewskich.
-Od dzisiaj to jest nasz teren i nie jest on już dawany nowemu królowi,gdyż wprowadza to tylko chaos i zamęt. W tej chwili należy urządzić ponownie wolną elekcję!
Wiwat Rzeczpospolita!
Strony: 1